Tuesday, July 17, 2012

60. Long distance relationship

first ! esok kita dah jauh. awak kat bintulu. saya kat johor. walaupun saya tak dapat sambut ramadhan dengan awak tapi takpe ! saya yakin. kita kuat hadapi semua ni. sebelum ni pun kita jauh. dugaan. lumrah hidup. tuhan nak uji kita. kalau niat kita baik. insyaallah semua jadi mudah. macam dulu, sepanjang bulan puasa kita jauh. tapi sehari before raya awak datang jumpa saya. tengok ! DIA tahu menilai. saya masakkan awak lauk lauk hari raya. semua saya masak sendiri. mak pun tak tolong. semuanya untuk awak hargai masa yang ada sangat berharga bagi saya. kita pegi bazar ramadhan same same. saya takkan lupa saat saat tu. sangat manis T___T ramadahn tahun ni. kita buka puasa dengan family pulak. saya janji ! ayam masak merah saya takkan masin lagi. hehe improve !

SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN sayang..

second ! dah sampai bintulu esok, macam biasa jaga diri. jangan sampai demam lagi. jaga makan. saya tau kat sane susah nak dapat makanan yang elok. susah if tak boleh masak sendiri. make sure bawak panadol or ubat batuk yang cukup. awak kerja kat sane jangan terok sangat. jaga kesihatan. saya tak lari lah ! T_T kalau sempat jangan lupa solat terawih. 

with love ;

p/s : macam kaki budak dengan bapak budak. hehe 
saya harap blog ni boleh lepas rindu awak kat saya. 




2 comments:

Mamamya said...

tips ayam masak merah sedap T____T letak kismis & blend + susu cair.

My Bloggie ! said...

fuhhhh belum try lagi tau sedap. hehe thanks kak