Saturday, April 28, 2012

37. Congratulations Schawal.

Congratulation for both of you awal and scha.
diorang punya wedding 4 mei nanti.
dari dulu aku memang minat tengok scha ni. dia slumber and style.
ingat lagi masa ada cerita KITA CAREFREE kat astro ria.
aku punya la gila suka dengan si scha ni pegi beli t shirt ala ala scha. hehe
kat dalam drama ni scha suka pakai t shirt graphic design yang cute cute.
dulu aku kadang kadang on . kadang kadang off ( with and without hijab ) . so bole la pakai t shirt ni kuar. pakai dengan jeans je. simple and nice. tapi sekarang aku dah tak bole nak ikut sangat style dia.
okay tengok pasangan dia pun lebih kurang stylo jugak . soo sweet :)




alaaahaiii. suka tengok :)
bole tak saya nak macam ni jugak ?? 
travel with you. shopping with you. everything with you.



2 comments:

Kakzakie said...

Kakak dtg nak tengok cerita layang-layang Damya dan Fiqa (Mamaya yg kata). jumpa N3 ini dulu lepas tu baru cari yg cerita layang-layang tu...

My Bloggie ! said...

thank you kak. datang blog kita :)